Идентификация



От 19 до 29 ноември ще бъдат изплащани стипендиите на даровитите деца в община Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Експертно–консултативната комисия за осъществяване на закрила на деца и ученици с изявени дарби в община Панагюрище, назначена със Заповед № 417/15.07.2019 година на Кмета на община Панагюрище, оцени и класира подадените на втора сесия искания за осъществяване на закрила на деца и ученици с изявени дарби в община Панагюрище.

От 19 до 29 ноември 2019 година ще се изплащат стипендиите и еднократното финансово подпомагане на деца с изявени дарби от община Панагюрище, които са кандидатствали и са одобрени от комисията. Средствата ще се получават от родител/ настойник срещу представен документ за самоличност, в сградата на Община Панагюрище, етаж 1, стая № 1 /входът срещу читалището/, всеки работен ден от 15:00 до 17:00 часа.

В изпълнение на чл. 35 от Правилника за условията и реда за осъществяване на закрила на деца и ученици с изявени дарби на община Панагюрище,   Протокол  на експертно-консултативна комисия за осъществяване на закрила на деца и ученици с изявени дарби в община Панагюрище е публикуван на интернет страницата на Община Панагюрище /Други обяви и съобщения/.


Последно променен на Понеделник, 18 Ноември 2019 11:34