Идентификация



Сдружението на диабетиците в Панагюрище отбеляза Световния ден за борба с диабета Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Просперитетът на нашата общност означава съпричастност, доверие, толерантност и грижа към всички, а стремежът на Община Панагюрище е да разширява възможностите за подкрепа за всички жители на общината.

За да изкаже своите искрени благопожелания и да засвидетелства подкрепата си, общинското ръководство изпрати поздравителен адрес към всички членове на панагюрското сдружение „Диабет“ по повод Световния ден за борба с диабета. Част от поздрава гласи: „Вие притежавате необятен дух, от който всички черпим енергия и сила. Разчитаме на Вашата житейска мъдрост, морални ценности и съпричастност, за да градим заедно настоящето на панагюрския ни роден край. Сърдечно Ви пожелаваме най-доброто, което заслужавате – здраве, уважение, достоен живот и споделена обич за Вас и Вашите семейства!”.

Отбелязването на празника започна в Камерната зала на Театър Дом-паметник с приветствие от председателя на Сдружение „Диабет” Зоя Минекова. Тя акцентира, че диабетиците не са по-малко способни от останалите хора и могат да участват активно в обществения живот.

Г-жа Минекова благодари за подкрепата от страна на Община Панагюрище и останалите панагюрски фирми и сдружения, които по повод Световния ден за борба с диабета са подпомогнали с финансови средства диабетиците.

Последва презентация за живота с диабет от гостуващи лектори, музикален поздрав от възпитаници на музикалния педагог Нона Немигенчева и празничен обяд.

Последно променен на Четвъртък, 14 Ноември 2019 15:20