Идентификация



И тази година Община Панагюрище се включва в инициативата „Да изчистим България заедно” Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Уважаеми жители на община Панагюрище,

Ръководството на Община Панагюрище Ви кани да се включите в инициативата „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”, която е една от най-мащабните доброволчески инициативи у нас.

Акцент в инициативата е Денят на голямото почистване. През 2019 г. bTV Media Group отново ще бъде част от най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2019.

Нека всеки от нас излезе на 14 септември /събота/, като избере и почисти пред дома си, най - близкия тротоар, междублокови пространства, обществени паркове и градинки, детски и спортни площадки, нерегламентирани сметища на територията на общината или онова свидно за Вас място, което посещавате и искате да запазите.

Нека всички ЗАЕДНО направим община Панагюрище по-чиста и красива в дългосрочен план.

Очакваме да ни уведомите за Вашата готовност и организация за инициативата, като посочите места за почистване, брой участници. Община Панагюрище ще предостави материали за почистване (ръкавици и чували) на желаещите до 17:00 часа на 13.09.2019 г. Дежурни екипи на ОП „ЧИСТОТА“ ще имат готовност да извозят събраните от Вас отпадъци през периода на кампанията.

За информация: 0357 600 60

Последно променен на Четвъртък, 22 Август 2019 11:35