Идентификация



Общинският ученически парламент приключи годишната си програма с ефективен тиймбилдинг Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


С ефективен тиймбилдинг в сърцето на Родопите - село Юндола, Общинският ученически парламент приключи годишната си програма от дейности за учебната 2017/2018 година.

По време на тиймбилдинга младежите от Общинския ученически парламент анализираха изпълнените дейности от годишната си програма за учебната 2017/2018 година.

Част от програмата на ученическия парламент бе срещата и обмяната на опит с младежите от Общинския ученически парламент към ЦПЛР - Шумен.

Първата еко кампания, организирана от Общинския ученически парламент бе „Предай стара хартия – получи нова книга“.

Младите парламентаристи организираха поредица от срещи с вдъхновяващи личности, част от които бяха с актьора от сериала „Откраднат живот“ Наум Шопов – младши, с известния ултрамаратонец Красимир Георгиев, с представители на Сдружение „Българска история“, с представители на фирмите „Асарел-Медет“ АД и „Оптикс“ АД.

Младежите от Общинския ученически парламент и БМЧК-Панагюрище организираха Благотворителен бал в подкрепа на децата с онкохематологични заболявания. Събраните от дарения, куверти, томбола и благотворителен търг средства в размер на 3 806 лева бяха дарени за лечение и подкрепа на децата и техните семейства.

Част от инициативите на ученическия парламент бяха и изработването на мартеници, флашмоб в подкрепа на световната инициатива „Часът на Земята“.

Младежите от Общинския ученически парламент се включиха активно и в Коледния базар, в отбелязването на 140-та годишнина от освобождението на България, в четиринадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие“, в празничния концерт „Възкресение Българско“, в историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище‘ 1876“, в отбелязването на Деня на Европа, в тържествения концерт „Сказание за словото“ и в празничното шествие по повод 24-ти май, в Общинския детски празник „Усмихни се с мен“, в откриването на петото издание на Международния младежки танцов фестивал „Пъстър свят“.

Младежите отчетоха положителния ефект от съвместната работа и възможността да изявят индивидуалните си качества, набелязаха нови идеи за предстоящата 2018/2019 учебна година.

Част от програмата на тиймбилдинга бяха и разходките сред природата, занимания на открито, игри и забавления.