Идентификация



ДЕЦАТА НА ПАНАГЮРИЩЕ ПРАЗНУВАХА ЗАЕДНО ДЕНЯ НА ДЕТЕТО Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


С много усмивки, игри, забавления, песни, танци и изненади премина детският празник „Усмихни се с мен“ в град Панагюрище.


Веселите клоуни Аско праско, Заско немирадко и Данка калпазанка забавляваха децата с танци, детска дискотека, конкурси и игри с много награди.


На централния площад в Панагюрище, стотици деца се забавляваха в детските арт ателиета, рисуваха най-дългата рисунка, апликираха и моделираха, рисуваха върху тениска и върху керамика, изработваха гривни и кукли от текстил, а на лицата им оживяваха любими герои и животни.


В концертна програма на сцената, специален поздрав към всички отправиха възпитаниците на детските заведения в града – „Пролет“, „Първи юни“, „Звънче“ и „Брезичка“.


Един от най-изявените български илюзионисти Суни Меджик представи на панагюрските деца най-новото в света на магията, фокуси, трикове и много други атракции.


Атрактивните артисти на кокили – музикалните елфи, тропическата пеперуда и пришълецът привличаха вниманието на малки и големи, които не пропускаха да си направят снимка с тях.


Желаещите да пробват жонглиране с различни инструменти, ходене на кокили и други форми на цирковото изкуство,  имаха възможност да го направят в позиционирано на площад „20-ти април“ цирково шапито с двама учители.


Малки и големи имаха възможността да се насладят на уникалното марионетно (куклено) шоу на Георги Гъделев, участвал във фестивали на градското изкуство в България, Хърватска, Гърция, Словения, Белгия, Холандия, Англия, Швейцария и Испания.


Изпълнени с весела детска глъч бяха въртележката, надуваемия замък и батута.


Повече от четири  часа, площад „20-ти април“ бе изпълнен с усмихнати лица. Детският празник „Усмихни се с мен“, организиран и финансиран от Община Панагюрище, ще остане един незабравим спомен за децата на Панагюрище.


Последно променен на Петък, 01 Юни 2018 21:40