Делегация от Кавадарци гостува на Панагюрище по повод тържественото честване на 142 години от избухването на Априлското въстание Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


По покана на кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки делегация от побратимения на Панагюрище град Кавадарци в Македония е гост на Панагюрище по повод тържественото честване на 142-та годишнина от избухването на Априлското въстание.

Заместник-кметът Никола Трендафилов и представителите на Общинска администрация - Кавадарци – Самуил Капетановски и Зоран Ифтимов се включиха в честването на 142-та годишнина от избухването на Априлското въстание и почетоха паметта на героите от Април 1876-та година.


В сградата на Община Панагюрище, представителите на Общинска администрация - Кавадарци се срещнаха с кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки и председателят на Общински съвет - Панагюрище г-н Христо Калоянов.

На работната среща бяха обсъдени редица въпроси, свързани с изпълнение на проекти по Оперативни програми на Европейския съюз. Обсъдени бяха и въпроси в сферата на образованието, културата, спорта и здравната политика на двете общини.

Последно променен на Вторник, 01 Май 2018 15:15