Идентификация



Община Панагюрище получи благодарствено писмо от Хитрино Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Община Панагюрище получи благодарствено писмо от кмета на община Хитрино г-н Нуридин Исмаил за оказаната подкрепа след взрива в Хитрино.

„Приемете нашите най-искрени благодарности за оказаната от Вас помощ след злополучната трагедия, сполетяла село Хитрино. Нещастието застигна много хора, които днес се нуждаят от подкрепа. Катастрофата след взрива на влаковата композиция с цистерни причини и материални щети на всички сгради в селото, като една част от тях са напълно разрушени.

Но България е силна и единна. Затова ще направим всичко възможно да сведем щетите до минимум и по най-бързия и ефективен начин да помогнем на хората.

Получихме огромна подкрепа от цялата страна. Чуждата болка е изпитание за всички ни, защото е проверка на човечността ни. Личната ангажираност от страна на много наши съграждани е трогателна.

Благотворителни инициативи организираха много неправителствени организации и различни институции. Всеки ден ни се обаждат дарители и доброволци. Уверяваме Ви, че ще положим всички усилия Вашата помощ да достигне до пострадалите.

С настоящето писмо изразяваме нашата благодарност от името на всички семейства, пострадали от инцидента, както и от името на Общинска администрация – Хитрино за направеното от Вас дарение.

Като кмет на община Хитрино изказвам дълбоката си благодарност за Вашия жест на приятелство и съпричастност!“, се казва в писмото, адресирано до кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки.