Идентификация



Община Панагюрище ще вземе участие в 34-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо‘ 2017“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


За поредна година Община Панагюрище ще вземе участие в Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която ще се проведе от 15 до 17 февруари 2017 година в Интер Експо център, град София.

Щандът на Община Панагюрище ще бъде част от Националния щанд на Министерството на туризма в Република България.

Община Панагюрище ще промотира събитията от Годишния културен календар за 2017 година чрез разработената с изцяло нова визия книжка, включваща всички международни, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали. Посетителите на изложението ще могат да се запознаят и с историческото наследство на Община Панагюрище, представено в различни рекламни материали.

Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ вече над 30 години е в календара на най-значимите събития в туристическия бизнес, като най-представителното и посещавано от бранша изложение в България.

Форматът, в който се провежда туристическото изложение предоставя отлични възможности за професионални срещи и дискусии по актуални проблеми на туризма с представители на Министерство на туризма, общини, браншови организации, туроператори и агенции.

Профилът на участниците включва туроператори, туристически агенции, хотели, курорти и спа центрове, туристически организации, общини, регионални и местни съвети по туризъм,  компании за детски туризъм, голф, винен и алтернативен туризъм, професионални учебни заведения, хотелско и спа оборудване и други.

Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО и под патронажа на Министерство на туризма.

Официалното откриване на 34-то издание на Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо‘2017“ ще се състои на 15 февруари 2017 година, в централното фоайе на Интер Експо Център – София, от 16:00 до 17:30 часа.