Идентификация



С ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ И ФОЙЕРВЕРКИ ГРЕЙНА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНАТА УКРАСА В ПАНАГЮРИЩЕ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


С наближаването на Коледно-новогодишните празници коледният дух в Панагюрище вече се усеща.

Десетки жители и гости на града се събраха на площад „20-ти април“ за запалването на светлините на Коледната елха.

В очакване на запалването на Коледно-новогодишната украса в 17:30 часа, с танци на момичетата от мажоретния състав „Елинор“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие - Панагюрище, с хореограф Елеонора Найденова, бе поставено началото на празничната програма.


Усещането за празник завладя всички още с първото изпълнение на талантите от хор „Децата на Панагюрище“. Весели коледни песни изпълниха 165 деца, възпитаници на Пепа Филина, Юлия Богоева, Величка Маслева, Стефка Стефанова, Иван Иванов и Ануш Славейкова.


За доброто настроение на малки и големи се погрижи емблематичният български артист, илюзионист и телевизионен водещ Борислав Борисов - Боби Шоу. С коледни песни, забавни игри и фокуси допълни празничната атмосфера на площада.


За запалването на Коледно-новогодишната украса в Панагюрище специално пристигна Дядо Коледа и неговия приятел Ледения човек.

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки даде началото на обратното броене до запалването на светлините на Коледната елха като пожела на всички много здраве, щастие, незабравими Коледно-новогодишни празници, изпълнени с много топлота, сбъднати мечти през Новата 2017-та година.

Всички присъстващи заедно отброиха последните секунди до запалването светлините на Коледната елха и празничната украса на града.


Последно променен на Четвъртък, 01 Декември 2016 16:57