Идентификация



ДЦВХУ „СВ. СВ. КОЗМА И ДАМЯН“ ПОЛУЧИ ОТ ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ НОВ СПЕЦИАЛИЗИРАН МИКРОБУС Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки връчи на директора на Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ г-жа Савка Гешанова ключовете на чисто нов микробус Ford Transit Custom 8+1 места, адаптиран за хора с увреждания, закупен от Община Панагюрище, за нуждите на Центъра.


Кметът поздрави екипа на Дневния център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ с новата придобивка, като им пожела безаварийно каране. Той подчерта, че със закупуването на този нов специализиран автомобил се цели повишаване качеството на социалните услуги, които предоставя Община Панагюрище.

С голямо вълнение г-жа Савка Гешанова благодари на кметския екип за доверието и сбъдването на мечтата им да имат собствен специализиран микробус, с който ще се подобри работата и ще се развие мобилността на услугата.

Заместник-кметът г-жа Матанова честити новата придобивка на екипа и потребителите на Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“. Тя заяви, че е горда от факта, че социалните услуги в община Панагюрище непрекъснато работят за повишаване качеството на услугите.


Превозното средство Ford Transit Custom 8+1 места LWB 2.2 TDCI 125 HP е с усилена подова конструкция за фиксиране на инвалидна количка и е със специализирано сертифицирано оборудване – електрохидравлична платформа за инвалиди с носимост 350 кг, обособено място за инвалидна количка, специализирани лайсни на пода за подреждане на инвалидни колички, колани за закрепване на инвалидни колички към пода, триточкови колани.



Последно променен на Четвъртък, 17 Ноември 2016 13:24