Идентификация



Фотоизложба „Празнично Панагюрище – през окото на обектива“ бе открита в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Тази вечер в изложбената зала на Исторически музей-Панагюрище бе открита фотоизложба „Празнично Панагюрище – през окото на обектива“.


Творческата идея обедини седем панагюрски фотографи – Мариана Стефанова, д-р Николай Радулов, Стоян Георгиев, Костадин Костадинов, Диана Дееничина, Нина Дееничина и Спаска Костуркова.

В поздравителен адрес заместник-кметът „Хуманитарни дейности“ на община Панагюрище г-жа Галина Матанова благодари на фотографите за съвместното събитие, предлагащо творческа споделеност за участниците и панагюрската общност:

„В деня на откриването на първата съвместна изложба на панагюрски фотографи „Празнично Панагюрище – през окото на обектива“, част от една по-глобална концепция за споделеност „Изкуство с панагюрски дъх – творчество От общността За общността“, Ви благодаря за желанието заедно да създадем едно събитие, предлагащо творческа споделеност за участниците и панагюрската общност.

Оценявам значимостта на „запечатания миг“ за изразяване на личното Ви светоусещане, за вдъхновяване на възприемащите, както и за обогатяване историята на творческо Панагюрище.

Желая Ви, ведно със стремежа да следвате творческия си порив, да не спирате да чувствате и отразявате многообразието на света и да го споделяте…

Вярвам, че е възможно да ни обединяват и нови каузи в полза на родния ни край.“

Всеки фотограф, посредством личното си светоусещане и творчески поглед е запечатал впечатлили го моменти от събития, случили се на територията на община Панагюрище през последните 3-4 години.


Последно променен на Сряда, 16 Ноември 2016 20:55