Идентификация



Два дни Детска тенис академия в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


В два поредни дни /24 и 25 август 2016 година/ от 16:00 часа в Градския парк пред спортна зала „Арена Асарел“ ще се проведе Детска тенис академия Asarel Bulgaria Open.

На специално изградена спортна площадка, професионални треньори и инструктори по тенис на маса ще помогнат на малките участници да направят своите първи стъпки в този вид спорт и ще им разкрият основните техники и правила на играта. Гостите на събитието ще имат възможността да играят на професионални маси и с първокласна екипировка, както и да получат много награди.

Детската тенис академия Asarel Bulgaria Open е съпътстващо събитие от програмата на Откритото първенство на България по тенис на маса 2016 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open. Детската академия Asarel Bulgaria Open предвижда поредица от събития на територията на страната и има за цел да разкрие на най-малките красотата и динамиката на този толкова достъпен и популярен спорт.

Третото издание на Детската тенис академия в Панагюрище съвпада със старта на Международния турнир по тенис на маса, който е от 24 до 28 август 2016 година и ще събере световния елит на този спорт в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище.