Идентификация



ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ УСЛУГИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЗА УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Стартира подаването на документи за участие в конкурс за избор на ръководители на допълни педагогически услуги през учебната 2016/2017 година в детските градини на територията на община Панагюрище.

Допълнителни педагогически услуги ще се предоставят за трета поредна година в детските заведения в общината като образователни услуги извън Държавните образователни изисквания.

Изпълнителите на услугите се избират след конкурс, а видовете допълнителни педагогически услуги се определят с решение на Педагогическия съвет. Конкурсът се обявява след като родителите на децата писмено са заявили желанието си за ползване на съответната допълнителна педагогическа услуга.

Правилата, сроковете за подаване на документи и други изисквания, специфични за всяка детска градина, ще бъдат публикувани на електронните страници на детските заведения и обявени на видно място в сградите им.

През учебната 2015/2016 година в детските градини се осъществиха по три допълнителни услуги – изучаване на английски език, танци и занимания по футбол.

 ПРАВИЛА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ УСЛУГИ В ОБЩИНСКИТЕ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ

Последно променен на Сряда, 22 Юни 2016 13:07