Идентификация



ФЕЕРИЯ ОТ ЦВЕТОВЕ И ОГНЕНИ КАРТИНИ ВЪВ ВТОРИЯ ДЕН НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФОЙЕРВЕРКИ ЗА КУПАТА НА ПАНАГЮРИЩЕ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Втората вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на Панагюрище, България’ 2016 започна с концерт на ПОЛИ ГЕНОВА и момичетата от „La Ti Da”. Многобройната публика на площад „20-ти април” посрещна с бурни аплодисменти финалистката от Евровизия’2016. С много песни, настроение и завладяваща усмивка ПОЛИ ГЕНОВА зарадва своите почитатели.

Кулминацията на вечерта бе впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Панагюрище.

За жителите и гостите на града, подгряваща заря бе подготвена от панагюрската фирма „Огнена хризантема” ЕООД.

Невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха състезателите от отбора на Казахстан, както по време на фойерверк-шоуто си, което не се оценява от журито, така и в самата състезателна програма – пиро-музикалното си шоу.

След състезателната програма на отбора на Казахстан, вечерта продължи с концертна програма на рок групата „STEREO RUSH”.

Третата вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на Панагюрище, България’2016, на 29 май 2016 година /неделя/, ще започне с концерт на популярната българска поп изпълнителка ТОНИ ДИМИТРОВА, а след състезателната програма на третия отбор – Беларус ще последва официалното награждаване на победителя, закриване на Световното първенство по фойерверки и концерт на българската рок група „GLOCK”.

Последно променен на Събота, 28 Май 2016 20:43