Идентификация



Кметът на община Панагюрище гост в предаването „Говори България“ на Агро ТВ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

През месец януари водещата на предаването „Говори България“ Ваня Манолова и екипът на АгроТВ разказаха за ферми, над 1000 метра надморска височина, за по-малко известното от героичната история на двете общини – Панагюрище и Копривщица, за проблемите и „искрите” в изстрадалото българско село. Това отговаря на замисъла на предаването: първите две недели от месеца с репортажи и филми „на своя територия” се представят две общини. В третата неделя – експерти и политици отговарят с максимална конкретност на поставените въпроси в студиото на „Говори България”, а в края на месеца – най-убедителните герои от общините – се срещат в благородно състезание, за Бащината си земя.

Тази неделя, 31 януари, от 18.00 часа, г-н Никола Белишки – кмет на община Панагюрище и г-н Генчо Герданов – кмет на община Копривщица ще дебатират за това как традиционния поминък на дедите ни, завладели пазарите на Цариград и Европа още през робството, ще бъде продължен, а също така и какви са новите посоки за двете общини. Гости в предаването ще бъдат и директорът на АгроТВ г-н Цветан Гърбешков, който също е от Панагюрище, както и г-н Дойчин Станчев - изследовател и наследник на стар абаджийски копривщенски род.

По време на дебата ще имаме възможността да подкрепим община Панагюрище като изпратим SMS на номер 1923 с текст agrораnagurishte.