Идентификация



Кметът на община Панагюрище Никола Белишки ориса първото бебе за 2016 година Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

В Деня на родилната помощ - 21 януари 2016 година, в Ритуалната зала на Общинска администрация Панагюрище, кметът Никола Белишки ориса първото бебе на общината за 2016 година – Ненко Георгиев Пенчев, роден на 2 януари 2016 година.

По традиция на този ден своето наричане получи и последното родено бебе за 2015 година – Даниела Петкова Илинова, родена на 30 декември 2015 година.

Г-н Белишки се обърна към родителите на децата с пожеланието: „Да са живи и здрави! Да бъдат много обичани и те да обичат! Да растат здрави, умни и богати! Искам бебетата, които орисвам, да живеят в една свободна страна, която да се грижи за тях. Искам те да имат свободата да избират къде и какво да учат, къде и как да живеят, и работят. Да изживеят щастливо и умно живота си, и когато някога се обърнат назад да не съжаляват за нито един миг от живота си!“

Ненко и Даниела получиха като подарък медальони с изображение на герба на община Панагюрище и гравирани техните инициали, както и подаръци, които да бъдат в помощ на родителите при отглеждането на техните деца.