Идентификация



Театралният спектакъл "Любопитното слонче" поставя началото на Юнска седмица на изкуствата в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

С театралния спектакъл "Любопитното слонче" на Пътуваща академия "Артисти за деца" - платформа за креативност за деца и младежи в неравностойно положение на Фондация ДЕН ГРИ, днес - 15 юни 2015 година, от 11:00 часа в Народно читалище "Виделина-1865", Панагюрище, ще бъде открита Юнска седмица на изкуствата "Вдъхновение, настроение, красота" - Панагюрище`2015.

В спектакъла ще вземат участие деца от Центъра за настаняване от семеен тип - Панагюрище, Основно училище "Проф. Марин Дринов", Основно училище "20-ти април", Средно общообразователно училище "Нешо Бончев", Мажоретен състав при Обединен детски комплекс - Панагюрище и е със специалното участие на Поли Генова и Мая Бежанска.

Партньори при реализирането на спектакъла са Община Панагюрище, Основно училище "Проф. Марин Дринов" и Обединен детски комплекс - Панагюрище. Спонсор е Bulgarian Orphans Fund.

От 10:30 часа, преди началото на представлението, на екран в театралния салон на читалището ще тече презентация. До началото на спектакъла публиката ще има възможността да гледа изпълнения на ученици от Основно училище "Проф. Марин Дринов" и на Мажоретен състав при Обединен детски комплекс - Панагюрище. Организаторите са предвидили и кратка интеракция и занимания с публиката.

 

 

Последно променен на Понеделник, 15 Юни 2015 06:51