Идентификация




Детски глъч изпълни центъра на Панагюрище в Деня на детето Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

По инициатива на заместник-кмет "Хуманитарни дейности" г-жа Галина Матанова, Община Панагюрище  организира за четвърта поредна година за най-малките си жители детски празник "Усмихни се с мен" по повод Деня на детето.

В продължение на три часа /от 17:00 до 20:00 часа/ на 1 юни, на централния площад в Панагюрище, стотици деца се забавляваха в арт работилници, правиха си временни татуировки, снимаха се с истински вълк, тарантула, змии, игуана и врана, рисуваха най-дългата рисунка, апликираха и моделираха, на лицата им оживяваха любими герои и животни.

В концертна програма на сцената, специален поздрав към своите връстници и по-големите зрители отправиха възпитаници на детските заведения в града - "Пролет", "Райна Княгиня", "Първи юни", "Звънче" и "Брезичка".

В музикалната програма се включиха и възпитаници на Обединена школа по изкуствата "Евгений Зумпалов" при Театър Дом-паметник, Панагюрище.

Децата не спряха нито за миг да се забавляват с младежите и девойките от Общински младежки парламент - Панагюрище, облечени като принцеси и клоуни и с артистите от Театър ПАН и тяхното кокили шоу, цирково и огнено шоу, еквилибристи, както и на атракционите влакче, въртележки, батут и стрелбище.

От томбола, в която имаха възможност да се включат всички желаещи, беше излъчен победител - 6-годишната Поли Трендафилова от град Панагюрище, която спечели велосипед БМХ.

Специален конкурс за най-атрактивен детски костюм, организиран от Общински младежки парламент - Панагюрище, донесе на Стефани Джунова тротинетка. Малката Стефани беше маскирана като мишлето Джери от любимия на всички анимационен филм "Том и Джери".

Празникът за Деня на детето се организира и финансира от Община Панагюрище, със специалното участие на Общински младежки парламент - Панагюрище и с любезната финансова подкрепа на "Асарел-Медет" АД.

Последно променен на Вторник, 02 Юни 2015 13:57