Идентификация



За Деня на детето децата от детските градини получиха подаръци от Община Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   
Вторник, 02 Юни 2015 03:26

За четвърта поредна година на 1 юни всички деца от детските и социалните заведения получиха индивидуални подаръци от ръководството на община Панагюрище.

Кметът на общината Никола Белишки и неговият заместник в ресор "Хуманитарни дейности" Галина Матанова посетиха образователните и социалните институции в Панагюрище и поздравиха лично децата в тях.


Верни на идеята всяка година темата на подаръците за празника да бъде различна, тази година Ръководството на общината се спря на образователно-развлекателната тематика. Стотици книжки с любимите приказки "Снежанка и седемте джуджета", "Трите прасенца", "Вълкът и седемте козлета", "Грозното пате" и др., както и кукли-петрушки и играчки за игра с пясък зарадваха децата за празника на 1 юни.


Специално изработена картичка носеше послание към всяко дете от кмета Никола Белишки и неговите заместници Галина Матанова и Георги Павлов:

"СКЪПО ДЕТЕ,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!

Нека този специален празничен ден бъде за Теб благословен!

Изживей го по детски истински щастливо!

От сърце ти желаем

детство пълно с игри и безгрижни дни,

детство пълно с веселие и смях,

детство пълно с приключения добри!

С много фантазия опознавай света!

С пъстроцветни боички рисувай и сбъдвай мечтите си

и прави своите малки, но смели крачки напред!

Бъди здраво и много обичано!"


Празникът за всички малки, големи и още по-големи деца на общината започна в късния следобед на 1 юни, от 17:00 часа и продължи три часа на централния площад в град Панагюрище "20-ти април", с много подаръци и изненади.