Идентификация



Отборът на Русия взриви небето над Панагюрище във втората вечер на Третото световно първенство по фойерверки "Огън, цвят и фантазия" Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Невероятно фойерверк и пиро-музикално шоу представи отборът на Русия във втория ден на Световното първенство "Огън, цвят и фантазия - България, Панагюрище`2015". Виталис Голубев, Иля Бирьоков и Василий Кошелев /съставът на руският тим/ "взривиха" небето над Панагюрище в продължение на близо осем минути в състезателната си програма.


Многобройната публика остана без дъх.


Водещ на вечерта беше актьорът Ненчо Балабанов, който изпълни за панагюрската публика няколко любими песни, представени от актьора в предаването "Като две капки вода".


В съпътстващата концертна програма във втората вечер на първенството участие взеха финалистката от третия сезон на Х FAKTOR Невена Пейкова и панагюрската рок-група MODIKA.


В трите вечери на Световното първенство по фойерверки в Панагюрище журито оценява изпълненията на състезателните отбори по отношение на музиката, т. е. дали тя е подходяща за съответните фойерверки. В основата на разнообразието на тематичните картини стои въпросът дали те ясно се разграничават - като теми, например сребърна картина, златна картина, цветна картина. Структурирането на картините с фойерверки се изразява в това дали се различават в тях градации - пикове и спадове, а именно големина на цветята, брой на фойерверките в картината. Синхронизирането на картините с фойерверки пък кореспондира с това дали те са съгласувани с музиката - отговарят ли ефектите на тактовете на съпровождащата музика? Хореографията на фойерверките, т. е. тяхното формиране, се определя от доброто им съчетаване - подходяща ли е музиката и големината на картините?

В третата вечер на първенството ще се представи отборът на Беларус, който е в състав Игор Сидорович, Хелен Чернова, Андрей Атрахимович, Алена Атрахимович и Едуард Бегел. Водещ на вечерта ще бъде Георги Низамов, а в съпътстващата концертна програма ще вземат участие Rocka Rolla и ЕЛИАНС.

Последно променен на Неделя, 31 Май 2015 13:05