Идентификация



Огън, цвят и фантазия в небето над Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Първият ден на Световното първенство по фойерверки, което се провежда за трета поредна година в Панагюрище, се превърна в истинска феерия от цвят, красота и фантазия.

Журито - от ляво на дясно: Иван Чолаков - директор Дирекция "Производствени технически дейности" на "Асарел-Медет" АД, Георги Павлов зам.-кмет на община Панагюрище, Галина Матанова - зам.-кмет на община Панагюрище, Никола Белишки - кмет на община Панагюрище, Йордан Акалиев - началник на Отдел "Сигурност и пожарна и аварийна безопасност" на "Оптикс" АД


По регламент в първи се представи отборът на Финландия - миналогодишният победител на първенството, в състав - Кристиян Кавие, Клаус Прьобе и Марсел Шат. След подгряващата заря на представителите на Германия, отборът на Финландия представи впечатляваща състезателна програма, както във фойерверк шоуто, така и в пиро-музикалното си шоу.

Водещ-изпълнител в първата вечер на Световното първенство по фойерверки “Огън, цвят и фантазия, България – Панагюрище, 2015” бе Деян Славчев - Део.

Многобройната публика на централния площад в Панагюрище посрещна с бурни аплодисменти победителя от третия сезон на X-FACTOR Славин Славчев, който изпълни популярни рок парчета по време на концертната програма преди огненото шоу. След състезателната програма на отбора на Финландия вечерта продължи с концерт на група „FACE OFF” от Панагюрище.




Последно променен на Неделя, 31 Май 2015 13:07