Идентификация



ХІ НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКА ПАТРИОТИЧНА ПЕСЕН „РОДОЛЮБИE” - ПАНАГЮРИЩЕ`2015 Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   
Събота, 18 Април 2015 07:15

снимка архив - 2014 година

В два поредни дни - 18 и 19 април 2015 година, в Панагюрище се провежда Единадесетият Национален фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен "Родолюбие"-2015.

Официалното откриване на фестивала ще се състои в 12:30 часа в голямата зала на Театър Дом-паметник, Панагюрище. Минути преди това, в 12:00 часа, ще се проведе Шествие от площад  „20-ти април” до Вечния огън на Мемориален комплекс „Априлци”, където ще бъдат поднесени цветя от организаторите и всички участници във фестивала.

Началото на конкурсната програма започва в 9:00 часа с Индивидуалните изпълнения на участниците от втора възрастова група.

Професионално жури с председател доц. Етиен Леви /български певец и музикален педагог, преподавател в Нов български университет, Музикалната академия в София и СУ, във факултетите по поп и джаз изкуство/ и членове Ясен Велчев /пианист и композитор, член на група "ТЕ"/, Преслава Пейчева /поп певица, вокалистка на група "ТЕ", финален участник в "Мюзик айдъл" - 2007 година/ и Дочка Кацарева /литератор, педагог , идеен основател на НФ "Родолюбие"/ ще оценява изпълненията на участниците в конкурсната програма.

Паралелно с  професионалното жури, изпълненията на участниците ще бъдат оценявани и от детско жури в състав: Рая Шентова, Екатерина Предьова и Христина Заекова.