Идентификация



Годишният културен календар за 2015-та е достъпен на сайта на общината отново като интерактивна електронна книга Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

За втора поредна година Община Панагюрище промотира събитията от годишния културен календар на интернет страницата си под формата на интерактивна книга.

Събитията са обособени в четири раздела – културни прояви с международно, с национално, с регионално и местно значение и чествания на кръгли годишнини, като всеки един от тях е в различно цветово решение. Общият обем на годишния културен календар е 34 страници. Всеки от разделите е илюстриран с богат снимков материал с избрани моменти от събитията през 2014 година. Кориците (лице и гръб) на календара-книга са с нова визия, различна от миналогодишната.

Страниците на интерактивната книга-календар се разтварят на фона на музикален съпровод, а част от събитията са илюстрирани допълнително с атрактивна компютърна анимация. В този атрактивен вид културният календар е разработен и насочен изцяло към потребителите на сайта на Общината, като целта е да се създаде допълнителен стимул у четящия да го разгледа, а това да му донесе макар и минута добра емоция.

Реализирането за втора поредна година на електронната визия на Културния календар на Община Панагюрище е поредна стъпка при изпълнение на един от приоритетите в управленската програма за мандат 2011 - 2015 година - Превръщане на Панагюрище в привлекателен център за културен туризъм.

Годишният културен календар е разработен и в хартиен вариант, който се разпространява при културни прояви на регионално и национално ниво.

Последно променен на Вторник, 17 Март 2015 06:38