Идентификация



Министърът на туризма Николина Ангелкова откри днес Международното туристическо изложение Ваканция & Спа ЕКСПО Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри 32-то издание на Международната туристическа борса Ваканция & Спа ЕСКПО`2015. Церемонията се състоя в 11:00 часа в Интер Експо Център, град София.

В тазгодишното изложение участват над 200 български представители на туристическия бизнес и общини, сред които е и Община Панагюрище, и около 130 участници от над 20 страни от цял свят. Насърчаването на вътрешния туризъм и увеличаването на пътуванията на български туристи в страната е сред основните акценти на изложението.

Щандът на Община Панагюрище е част от националния щанд на Министерството на туризма. Към представянето на община Панагюрище, до този момент, с цел да се запознаят с културно-познавателния туризъм на региона, с представения годишен културен календар, с историческото наследство и туристическите дестинации в общината, както и с организираните международните, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали, интерес проявиха стотици посетители на изложението. Щандът на Общината посети и лично министър Ангелкова.

Изложението се провежда от 12 до 14 февруари 2015 година и е под егидата на Министерство на туризма,  в партньорство с браншовите организации и Столична община. Организатор е „Прим Експо“.