Идентификация



Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

По покана на Министерството на туризма, Община Панагюрище и тази година ще вземе участие в Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, която ще се проведе от 12 до 14 февруари 2015 година в Интер Експо център, София.

Щандът „Панагюрище“ ще бъде част от Националния щанд на Министерството на туризма в Република България. Община Панагюрище ще представи културно-познавателния туризъм на региона. Посетителите на изложението ще могат да се запознаят с годишния културен календар, историческото наследство, туристическите дестинации в общината, международните, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали. Чрез специално разработени луксозен албум и рекламни брошури, ще бъдат представени резултатите от изпълнението на проект "Панагюрище - столица на свободата", който Община Панагюрище реализира по Оперативна програма "Регионално развитие 2007-2013г.". По проекта, който приключи през 2014 година бяха реновирани и консервирани основната сграда на Историческия музей в града, къщите музеи Райна Княгиня, Лекова, Тутева и Дудекова, както и част то довеждащата инфраструктура.

Форматът, в който се провежда туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, предоставя отлични възможности за полезни бизнес контакти между изложителите, представяне на разнообразни продукти, програми и оферти пред професионалисти и широка публика. Профилът на участниците включва туроператори, пътнически агенции, хотели, балнеологични курорти и спа центрове, Национални туристически организации, общини, компании за детски туризъм, голф, винен и алтернативен туризъм, професионални учебни заведения, хотелско и спа оборудване и други. Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО под егидата на Министерство на туризма и в партньорство с браншовите организации и Столична община.

Официалното откриване на 32-та Международна туристическа борса ще се състои на 12 февруари 2015 година, в централното фоайе на Интер Експо Център – София, от 10:00 до 11:00 часа.