Идентификация



Кметът на община Панагюрище Никола Белишки ориса първото бебе за 2015 година Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Днес, 21 януари 2015 година, в Деня на родилната помощ, в Ритуалната зала на Общинска администрация Панагюрище, кметът Никола Белишки ориса първото бебе на общината за 2015 година – Недка Димитрова Янкова, родена в Многопрофилна болница за активно лечение “Събо Николов” на 5 януари.  

По традиция на този ден своето наричане получи и последното родено бебе за 2014 година – Велислав Цветанов Гевечанов, роден на 27 декември.

Г-н Белишки се обърна към родителите на децата с пожеланието “Нека децата Ви бъдат живи и здрави! Нека да растат щастливи, умни и богати! Нека те да могат наистина да растат в една свободна страна! Сами да могат да избират къде и как да живеят. Нека изживеят щастливо своя живот, така че в един момент, когато  се обърнат назад, да няма нито един миг, за който да съжаляват.”


Недка и Велислав получиха като подарък медальони с изображение на герба на община Панагюрище и гравирани техните инициали, както и подаръци, които да бъдат в помощ на родителите при отглеждането на техните деца.

 

 

 

 

Последно променен на Сряда, 21 Януари 2015 11:49